Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

'' Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ''

Το ηχηρότερο μήνυμα στην Χώρα μας έστειλε η Ναύπακτος γιά την
'' Ώρα της Γης ''
μέσα από τους ήχους των κρουστών του ''Νίκου Τουλιάτου''.



































Η ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΩΝ ΤΥΜΠΑΝΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΗΧΟΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΟΥΛΙΑΤΟΥ ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ
Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ σε συνεργασία με το περιοδικό για το περιβαλλον Πράσινο+Μπλε και το WWF Ελλάς , υλοποιησαν εκδηλωση με αφορμη την ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ στο λιμάνι της πόλης. Μαζί με όλους τους πολίτες και την νεολαία της Ναυπάκτου εδωσαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα ενάντια στις κλιματικές αλλαγές στον πλανήτη μας. Άναψαν φωτιές στις πολεμίστρες του λιμανιού και στον περιβάλλοντα χώρο,έγινε video προβολή οικολογικού περιεχομένου στο λιμάνι , οι νέοι εθελοντικά μοίρασαν κεριά στους πολίτεςκαι στις 20.30μμ έσβησαν τα φώτα του λιμανιού, του Βενετσιάνικου κάστρου, του Δημοτικού φωτισμού της πόλης και ξεκίνησε εκδήλωση διάρκειας 60 λεπτών με συμμετοχή του κοινού, κάτω από τους ήχους των τυμπάνων της ομάδας ΗΧΟΔΡΑΣΗ, του Νίκου Τουλιάτου ,κάτω από το φώς των κεριών.
Η Ναύπακτος μαζί με εκατομμύρια ανθρώπους σε όλη την γη και μαζί με πολλές άλλες Ελληνικές πόλεις έστειλε το δικό της μήνυμα πως το κλίμα είναι… στο χέρι μας!.
ΔΕΙΤΕ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ www.ecomagazine.gr